اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

امیرعبداللهیان: مذاکرات سازنده نیازمند جدیت و انعطاف پذیری آمریکا است

امیرعبداللهیان: مذاکرات سازنده نیازمند جدیت و انعطاف پذیری آمریکا است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز (دوشنبه) با بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان در گفت‌وگویی تلفنی درباره برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی از جمله آخرین وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها، به تبادل نظر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر وزرای خارجه چندی پیش (دوم تیر ماه) نیز تلفنی گفت‌وگو و در این تماس آخرین وضعیت مذاکره برای رفع تحریم‌ها را مورد بررسی و رایزنی قرار دادند. امیرعبداللهیان همزمان با برگزاری مذاکرات دوحه برای رفع تحریم‌ها نیز اعلام کرد که عمان هم پیشنهاد میزبانی مذاکرات را مطرح کر‌ده است.

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی امروز مذاکرات سازنده را منوط به جدیت، داشتن ابتکار و انعطاف پذیری در طرف آمریکایی خواند و بر جدی بودن جمهوری اسلامی ایران برای حصول توافقی پایدار و قوی تاکید کرد.

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نیز در این گفت‌وگوب تلفنی، دیدگاه کشورش در خصوص ضرورت نیل به نتیجه و توافق نهایی در مذاکرات را مورد تاکید قرار داد و افزود: عمان همواره از حصول توافق در مذاکرات و تحقق مطالبات مشروع ایران حمایت می‌کند.

به گزارش فارس، مذاکرات دوحه سه شنبه و چهارشنبه هفتم و هشتم تیر ماه بعد از سه ماه و نیم وقفه پس از مذاکرات وین، بین ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم و با تسهیل گری انریکه مورا برگزار شد و در همین راستا علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی به دوحه سفر کرد. البته در طول این مدت انتقال پیام‌ها به واسطه انریکه مورا، جوزپ بورل و برخی از وزرای خارجه اروپایی و منطقه بین ایران و آمریکا ادامه داشت تا این‌که بورل سفری به تهران داشت و در پی توافق حاصله مقرر شد مذاکرات از سرگرفته شود که در نهایت این مذاکرات در دوحه برگزار شد.

پس از پایان مذاکرات «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه در اظهاراتی با بیان این‌که نظرات و پیشنهادهای عملیاتی ایران درباره موارد باقیمانده طرح و طرف مقابل نیز ملاحظاتش را ارائه کرد، گفت: در مورد ادامه مسیر و مرحله بعدی گفت‌وگوها، باقری و مورا در تماس خواهند بود.

علی باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران نیز دیروز در جمع خبرنگاران گفت که زمان و مکان مذاکرات بعدی بین ما و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها در حال نهایی‌سازی است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار